Digitální teploměr pro potraviny se sondou 13,3 cm   Digitální teploměr pro potraviny vám rychle a snadno změří teplotu nápojů, vnitřní teplotu potravin i teplotu smažených, pečených a dušených pokrmů, jako jsou ryby, maso nebo zelenina. Nenarušuje stálost potravin a je ideální pro ryby drůbež a maso. Rozsah měření je -45°C až +200°C. Výhodou je, že vůbec není nutné potraviny krájet nebo řezat, stačí zapíchnout a do 4 nebo 10 sekund znáte přesnou teplotu upravovaných potravin. Přesnost měření... Celý popis

Koupit za 390 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Digitální teploměr pro potraviny se sondou 13,3 cm

 
Digitální teploměr pro potraviny vám rychle a snadno změří teplotu nápojů, vnitřní teplotu potravin i teplotu smažených, pečených a dušených pokrmů, jako jsou ryby, maso nebo zelenina. Nenarušuje stálost potravin a je ideální pro ryby drůbež a maso. Rozsah měření je -45°C až +200°C. Výhodou je, že vůbec není nutné potraviny krájet nebo řezat, stačí zapíchnout a do 4 nebo 10 sekund znáte přesnou teplotu upravovaných potravin. Přesnost měření je 0,1°C a délka sondy dosahuje 13,3 cm. Baterie jsou součástí balení.
pro rychlé a přesné rozpoznání správné teploty
nápojů (čaj, víno, sekt)vnitřní teploty potravinpečené, smažené a dušené pokrmy (ryba, maso, zelenina)digitální teploměr 2v1účel 1: měření teploty v trouběúčel 2: pečenínení třeba potraviny krájet
digitálním displejinenarušuje stálost potravinodnímatelný silikonový uzávěr k uchovávání a uzavření otevřených lahvípřesnost: 0,1°Cdélka sondy: 13,3 cmrozsah měření: -45°C až +200°Crychlá reakce: 4 až 10 sekundbaterie: 1,5 V LR44, součástí baleníDoporučené teploty:dětské pokrmy: 37°Cvoda na čaj: 60 až 90°Colej na pečení: 150 až 190°Colivový olej: max. 160°Chovězí maso medium: 60 až 65°Cdrůbež: 80 až 90°Cčervené víno suché: 14 až 16°C Je libo rare, medium nebo well done?

Pro úspěšnou přípravu pokrmů je nutné mít přehled o teplotě vařených ingrediencí. Dvakrát tolik to platí pro grilování masa. Někdo má rád steak well done, někdo medium a někdo rare (též zvaný jako krvavý steak). Mezi těmito druhy steaků je velmi tenká hranice a snadno se z well done může při nesprávném odhadu teploty stát rare steak. A přitom pro správné propečení stačí znát správné teploty. Pro rare steak musí být teplota uprostřed masa rovna 52°C, pro medium 58 - 60°C a pro well done 71°C. 
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Xavax