Mechanický teploměr pro potraviny 2v1   Mechanický teploměr pro potraviny vám změří nejen vnitřní teplotu pokrmů, ale zároveň změří aktuální teplotu v pečící troubě. Teploměr je totiž vybaven 2 stupnicemi, černá měří teplotu potravin a červená zároveň měří teplotu trouby. Nenarušuje stálost potravin a je ideální pro ryby drůbež a maso. Rozsah měření trouby je od 50 - 250°C, rozsah měření vnitřní teploty potraviny je od 30 - 100°C. Je vyroben z velmi kvalitní oceli a výhodou je, že vůbec není nutné... Celý popis

Koupit za 333 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Mechanický teploměr pro potraviny 2v1
 
Mechanický teploměr pro potraviny vám změří nejen vnitřní teplotu pokrmů, ale zároveň změří aktuální teplotu v pečící troubě. Teploměr je totiž vybaven 2 stupnicemi, černá měří teplotu potravin a červená zároveň měří teplotu trouby. Nenarušuje stálost potravin a je ideální pro ryby drůbež a maso. Rozsah měření trouby je od 50 - 250°C, rozsah měření vnitřní teploty potraviny je od 30 - 100°C. Je vyroben z velmi kvalitní oceli a výhodou je, že vůbec není nutné potraviny krájet nebo řezat, stačí zapíchnout do upravované potraviny.
 
teploměr 2 v 1 účel 1: měření teploty v trouběúčel 2: pečenípro současné měření teploty pokrmů a teploty v trouběukazatel 1 měří aktuální teplotu v pečící trouběukazatel 2 měří vnitřní teplotu pokrmůbez nutnosti řezání nebo krájenípro přesné (englisch, medium, well done) pečení, kynutí, smaženíideální pro ryby, drůbež, masonenarušuje stálost potravinrozsah měření teploty trouby: 50 - 250 st Celsiarozsah měření vnitřní teploty potravin: 30 - 100 st Celsiaprůměr: 73 mmmateriál: nerez matná ocel (18/0)zobrazení: analogové
Je libo rare, medium nebo well done?

Pro úspěšnou přípravu pokrmů je nutné mít přehled o teplotě vařených ingrediencí. Dvakrát tolik to platí pro grilování masa. Někdo má rád steak well done, někdo medium a někdo rare (též zvaný jako krvavý steak). Mezi těmito druhy steaků je velmi tenká hranice a snadno se z well done může při nesprávném odhadu teploty stát rare steak. A přitom pro správné propečení stačí znát správné teploty. Pro rare steak musí být teplota uprostřed masa rovna 52°C, pro medium 58 - 60°C a pro well done 71°C. 
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Xavax